ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ 2021-2022…γιατί έρχονται ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η Ονειρούπολη Δράμας και το Χωριό του Αϊ Βασίλη ετοιμάζονται…για να σας χαρίσουν τα πιο συναρπαστικά Χριστούγεννα της ζωής σας!

Ελλάδα » Δράμα

Από τις 5 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022, η πιο ονειρεμένη πόλη, θα ανοίξει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων! Για 17η φορά στην πόλη της Δράμας οργανώνεται και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδος, με μία σύνθεση δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό.

Ο Δήμος Δράμας ετοιμάζει την ομορφότερη Ονειρούπολη του κόσμου για όλους όσους περιμένουν κάτι περισσότερο από το «και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»…Με μεθοδικότητα, στρατηγική και πολύ δουλειά, θα γίνει προσπάθεια να οργανωθεί φέτος η καλύτερη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ όλων των εποχών. Σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η συνεργασία τεσσάρων από τις επτά Δημοτικές Παρατάξεις. Στον «δρόμο» για την 17η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, ο Δήμος Δράμας θα αγκαλιάσει τους συλλόγους, τους καλλιτέχνες και φορείς, τόσο από την πόλη όσο και από την περιφέρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα, δίνοντας τους την ευκαιρία έκφρασης και δημιουργίας.

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, ζουν σ’ ένα μέρος που... μυρίζει Χριστούγεννα. Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου, τρυπώνει μέσα σε ξύλινα σπιτάκια, βγαίνει από τις καμινάδες και φτάνει ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα, από εκεί κάνει βουτά στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο και, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όλους όσους βρίσκονται εκεί, μικρούς και μεγάλους. Ο Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Κάντε φέτος στα παιδάκια σας το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο…πάτε μαζί τους στην Ονειρούπολη Δράμας 2021-2022, στην πιο ατμοσφαιρική, ελκυστική, πρωτότυπη και ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας!

Ο Δήμος Δράμας σας καλεί λοιπόν, να στείλετε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, την συμμετοχή σας έως τις 20 Οκτωβρίου 2021, στο e-mail: [email protected]

Δημοτικός Κήπος Δράμας, 66100 Δράμα-Ελλάδα
+30 2521048304
[email protected] Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα