Επταήμερη ιστιοπλοϊκή εκδρομή στο Ιόνιο…25/7-1/8/2020 με Θανάσης Μπαξεβάνης Sailing School!

Ελλάδα » Λευκάδα

Η Thanasis Baxevanis Sailing School οργανώνει επταήμερη ιστιοπλοϊκή εκδρομή στο Ιόνιο (Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά) μεταξύ 25/7 (Σάββατο) και 1/8 (Σάββατο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Σάββατο: Θα πρέπει να έχουμε αφιχθεί το αργότερο έως τη 13:00 στη μαρίνα Λευκάδας. Τακτοποίηση στο σκάφος, super market και αναχώρηση άμεσα με προορισμό το Μεγανήσι. Θα περάσουμε το πρώτο βράδυ μας εδώ ώστε να απολαύσουμε το φαγητό μας σε μια ταβέρνα και μετά τα ποτά μας στο σκάφος.
  • Κυριακή: Θα κάνουμε μια προσπάθεια, καιρού επιτρέποντος, να φτάσουμε στο Πόρτο Κατσίκι ώστε να απολαύσουμε αυτήν την πασίγνωστη παραλία. Αυτό όμως προϋποθέτει αναχώρηση από το Μεγανήσι πολύ νωρίς το πρωί. Αργότερα θα κάνουμε ιστιοπλοΐα με προορισμό το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς όπου θα διανυκτερεύσουμε.
  • Δευτέρα: Το πρωί αποπλέουμε με προορισμό το Βαθύ της Ιθάκης. Στη διαδρομή θα κάνουμε ιστιοπλοΐα και θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις ΒΔ ακτές τις Ιθάκης. Νυχτερινή διασκέδαση, ανεφοδιασμός και αναχώρηση την επομένη το πρωί.
  • Τρίτη: Αναχώρηση το πρωί, κατεύθυνση νοτιότερα σε κάποιες μαγευτικές παραλίες του νησιού για μπάνιο και τελικός προορισμός το Κιόνι της Ιθάκης.
  • Τετάρτη: Αναχώρηση το πρωί για Άτοκο όπου θα περάσουμε όλη την ημέρα μας αρόδου. Θα διανυκτερεύσουμε σε κόλπο του νησιού.
  • Πέμπτη: Επόμενος προορισμός η Κάλαμος αφού απολαύσουμε το πρωινό μπάνιο. Πριν φθάσουμε το απόγευμα στο λιμανάκι του νησιού όπου θα βρούμε ταβερνάκια για το βραδινό φαγητό, θα κάνουμε το μπάνιο μας σε πανέμορφες παραλίες στα ανατολικά του νησιού.
  • Παρασκευή: Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το Βαθύ του Μεγανησίου όπου θα γεμίσουμε πετρέλαιο τα σκάφη. Θα συνεχίσουμε με μπάνια στη Βαθυαβάλι. Απόγευμα θα πρέπει να έχουμε δέσει ώστε να γίνει το check-out, κάτι το οποίο μας δίνει χρόνο να εξερευνήσουμε και τη Λευκάδα.
  • Σάββατο: Παράδοση των σκαφών και επιστροφή.

Όπως πάντα στις εκδρομές μας μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη μας και διάφοροι φίλοι, έστω κι αν δεν γνωρίζουν ιστιοπλοΐα. Η συμμετοχή είναι κατ’ άτομο. Η θέση δεσμεύεται με την προκαταβολή του 50% και η εξόφληση πρέπει να γίνει 2 εβδομάδες πριν την εκδρομή.

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείστε με: Θανάσης Μπαξεβάνης Sailing School +30 2310403643, Μπαξεβάνης Βαγγέλης +30 6948057872

Πλαστήρα 12, 1ος όροφος, Αρετσού Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 2310403643
+30 6948057872
[email protected] Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα