82η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Πιο ώριμη και ολοκληρωμένη από ποτέ η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει για  82η χρονιά τις πύλες τις σε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται ως τιμώμενη χώρα την Κίνα, στοχεύοντας να συνδέσει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία με τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, η 82η ΔΕΘ θα φιλοξενήσει ποικίλες νέες, καινοτόμες και τεχνολογικές προτάσεις που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και κυρίως επενδυτών. Με όλα τα καινούρια ηλεκρονικά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, με μια πλήρη ενημέρωση για τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας και για τις αναπτυξιακές δρασεις της πολιτείας, με έξυπνες λύσεις για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού, με μια ενδελεχή παρουσίαση των νέων ευκαιριών στον τομέα της ενέργειας και του αυτοκινήτου και με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ καταφέρνει να καλύψει σχεδόν κάθε τομέα ενδιαφέροντος της σύγχρονης καθημερινότητας.

Εκτός από την Κίνα - που θα έχει μεγάλη συμμετοχή -  κι άλλες χώρες όπως το Ιράν, η Ιταλία, η Τουρκία, η Ινδία, η Κύπρος, η Σλοβακία, η Πολωνία, το Λουξεμβούργο, η Αρμενία, η Ινδονησία, η Ουρουγουάη, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η FYROM και χώρες της Ν. Αφρικής θα είναι εδώ για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και τον πολιτισμό τους.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το Φεστιβάλ Τέχνης-Επιστήμης-Τεχνολογίας, το Gaming Festivalκαι μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, που θα προσφέρουν ψυχαγωγία και διασκέδαση, δίνοντας στην έκθεση έναν διαφορετικό και πιο ευχάριστο αέρα.

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Εγνατίας 154, 54636, Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα
+30 2310 291 548
tif3@helexpo.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα