ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ

Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις

Επιχειρείν

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Η Katsounis Bros από το 1956 μέχρι και σήμερα αποτελεί μια πρωτοπόρο επιχείρηση στον τομέα της Συσκευασίας και των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα με έμφαση στην ποιότητα, τον άριστο επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που αποτελούν τη βάση της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας της.

Με το βλέμμα μας πάντοτε στραμμένο στο μέλλον και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε καινούργια πρόκληση και να ικανοποιούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας.

Με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, το πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας και την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας κατορθώνουμε να δημιουργούμε άψογες συνεργασίες που όχι μόνο αντέχουν στο χρόνο, αλλά εξελίσσονται και σε ανεκτίμητες φιλίες.

Στην εταιρεία μας εφαρμόζουμε δύο ειδών εκτυπώσεις ανάλογα με το είδος των προϊόνων που επιθυμείτε : Εκτύπωση Όφσετ (για κουτιά και χάρτινες ετικέτες) και Εκτύπωση Φλεξογραφίας (για αυτοκόλλητες ετικέτες, αλουμίνιο και εύκαμπτα).  Κουτιά, χάρτινες συσκευασίες, χάρτινες ετικέτες, αυτοκόλλητες ετικέτες και τυπωμένα καπάκια αλουμινίου είναι ένα μέρος μόνο από την πλούσια γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Διαθέτοντας Πιστοποίηση ISO9001/2000 για την άριστη οργανωτική μας δομή και την ποιότητα των εργασιών μας και βραβευμένοι από την έκθεση Detrop με το 1ο Βραβείο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας (2005), δηλώνουμε περήφανοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας και εγγυόμαστε την άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας στο μέλλον.

1ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκη - Θέρμη Εξοχές Χαριλάου 542 50 Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα
+30 2310 313 923
info@katsaounisbros.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα