Αστέρας

Tennis Club

Σπορ

Χώρος Εκδηλώσεων, Γήπεδα γρήγορης επιφάνειας, Αποδυτήρια, Γυμναστήριο, Γήπεδο mini-tennis, Χωμάτινα γήπεδα

Καφέ - μπαρ, Τζάκι, Πάρκινγκ, WC, Ασύρματο Δίκτυο

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Το Asteras-Tennis Club δημιουργήθηκε το 1993 από τον κο ΓΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, πρωταθλητή Ελλάδας και επι σειρά ετών ομοσπονδιακό προπονητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Το Tennis Club διαθέτει 4 γήπεδα τένις και έναν ιδιαίτερα ευχάριστο χώρο, όπου οι φίλοι του αθλήματος, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να εξασκηθούν, να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν. Για εσάς που δεν έχετε γνώσεις του αθλήματος, μπορείτε να το μάθετε, να το παρακολουθήσετε και να το αγαπήσετε αμέσως.

Στο CLUB στεγάζεται και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ COLLECTIVE, μία εξειδικευμένη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από πτυχιούχος γυμναστές και προπονητές με πολλές επιτυχίες τόσο σε προπονητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο όμορφος χώρος (εσωτερικός και εξωτερικός) του CLUB είναι σημείο συνάντησης, που μετά από λίγο γίνεται στέκι, προσφέροντας στους θαμώνες του μια ζεστή ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Στο tennis club ASTERAS είμαστε όλοι μια οικογένεια, ανοιχτή σε όλους όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε κι άλλο αυτή την όμορφη παρέα, γιατί όταν είμαστε πολλοί περνάμε ακόμα πιο ωραία.

ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΛΗΤΟΥΣ ΤΚ 55110, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Ελλάδα
+302310 472090
+306943770114
melina30leaves@yahoo.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα