Δείτε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από τη θάλασσα….

Απολαύστε την θέα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και των γύρω παραλίων της ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ σε μια μοναδική ημερήσια κρουαζιέρα με τον πρωινό ήλιο ή στο ηλιοβασίλεμα ...

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Οι PRIVE CRUISES είναι στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με το πολυτελές τους σκάφος MANCINI OPEN CRUISER 16,5μ (μέχρι 10 επιβάτες στο πλοίο) προτείνοντας τιις παρακάτω μίνι ημερήσιες κρουαζιέρες:

  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 2 ωρών (Πρωινή ή στο Ηλιοβασίλεμα): Μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης από τη θάλασσα (το Κυβερνείο, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Βασιλικό Θέατρο, τον Λευκό Πύργο και τη πλατεία Αριστοτέλους) πλέοντας κατά μήκος της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης από την Καλαμαριά έως την πλατεία Αριστοτέλους και πίσω. Ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αυτή τη διαδρομή στο ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας την υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα του Θερμαϊκού Κόλπου. Ξεκινάμε την επιβίβαση από τη Μαρίνα στην Αρετσού - Καλαμαριάς περίπου στις 11:00 ή 14:00. και επιστρέφουμε περίπου στις 13:00  ή 16:00.
  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 2 ωρών (Ημερήσια Κρουαζιέρα)-ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ: Πλέοντας προς τις παραλίες της Θεσσαλονίκης (Περαία, Αγία Τριάδα, Αγγελοχώρι) απολαμβάνετε τη θαλασσινή αύρα το πρωί μιας ηλιόλουστης ημέρας ή το απόγευμα ζώντας ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα. Ξεκινάμε την επιβίβαση από τη Μαρίνα στην Αρετσού-Καλαμαριάς στις 11:00 ή 14:00 και επιστρέφουμε περίπου στις 13:00 ή 16:00.

Η τιμή  για τις παραπάνω κρουαζιέρες  εξαρτάται από τον αριθμό των επισκεπτών/επιβατών και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: καύσιμα, πλήρωμα (καπετάνιος, βοηθός), μενού, ποτό καλωσορίσματος (κρασί), καφές (εσπρέσο, καπουτσίνο, καφές φίλτρου, ελληνικός καφές ή φραπέ) ή άλλα αναψυκτικά. Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή: ΦΠΑ 24% και επιπλέον υπηρεσίες όπως προσωπικό εξυπηρέτησης, Dj και επαγγελματική φωτογράφηση. Η κρουαζιέρα μπορεί να αλλάξει λόγω των καιρικών συνθηκών ή ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών που κάνουν την κράτηση.

Είστε έτοιμοι για επιβίβαση; Το γιοτ Mancini σας περιμένει…για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Περιποιηθείτε λοιπόν τόσο τον εαυτό σας όσο και τους φίλους σας και χαλαρώστε στο 40τμ κατάστρωμα του σκάφους ... Αφήστε τα υπόλοιπα σε μας… θα οργανώσουμε για ΕΣΑΣ μια αξέχαστη κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη!

Ειδική προσφορά: Εγγραφείτε στο site www.redblueguide.com και κερδίστε έκπτωση 10% επί του συνολικού κόστους της κρουαζιέρας σας!

Κάντε κλικ για κράτηση
+30 6932244100
+30 6941474171
privecruises01@gmail.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα