ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-με DIMAKI TRAVEL

28/09-30/09 (3 ημέρες/2 νύχτες)

Τουρκία » Adrianoupolis

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Dimaki Travel διοργανώνει 3 ήμερη  εκδρομή από Θεσσαλονίκη στην Αδριανούπολη στις 28/09 έως 30/09/2018!

Διαμονή στο ξενοδοχείο HOTEL  SULTAN 3*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  110 € ,  Τιμή μονόκλινου:  140 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  •     Μεταφορές- μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  •     2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο  SULTAN  3*
  •     2 πρωινά  γεύματα
  •     Ξεναγήσεις - περιηγήσεις  του προγράμματος
  •     Αρχηγό- συνοδό του γραφείου μας
  •     Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •     ΦΠΑ  της εκδρομής  23%

   ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Διασκεδάσεις ,επιπλέον γεύματα ,ποτά, φιλοδωρήματα, εκδηλώσεις και γενικά ότι     αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

1η ΗΜΕΡΑ: 28/09 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (450 χλμ):  Αναχώρηση 06.00 από τα γραφεία μας. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση στην Ξάνθη  για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μακράς Γέφυρας (Uzunkopru ), όπου θα δούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου ο οποίος είναι σε αναστήλωση με ενέργειες του Δημάρχου σε συνεργασία του Πατριαρχείου  και κατευθυνόμαστε  για το «Παρίσι της Ανατολής» την Αδριανούπολη-Edirne. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: 29/09 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: Πρωινό και αναχώρηση για να περιηγηθούμε σε παλιά ελληνικά κτίσματα όπως το « Ζάππειο Παρθεναγωγείο » ,το « Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο » που είχε ιδρυθεί  το 1872. Ελεύθερος χρόνος  για τις αγορές μας. Θα γνωρίσουμε τα μνημεία της δεύτερης κατά σειρά πρωτεύουσας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αρχίζουμε με το  εκπληκτικό έργο  αρχιτεκτονικής  του Sinan – Selimye με τους 4 μιναρέδες, το αυτοκρατορικό τζαμί, καθώς θεωρείται το σημαντικότερο έργο του κορυφαίου αρχιτέκτονα  Μιμάρ Σινάν. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο πρώτο νοσοκομείο (Μουσείο Υγείας)της Οθωμανικής περιόδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: 30/09 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (450 χλμ):  Πρωινό και  εν συνεχεία αναχωρούμε για το Κaraagac παλιά Ορεστιάδα, όπου δόθηκε στην Τουρκία με  τη Συνθήκη της Λωζάννης το 1923 .Ελεύθερος χρόνος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του όπου στάθμευε το Οριάν Εξπρές. Αναχώρηση για Ελλάδα και  μετάβαση στην κωμόπολη των Φερών. Εκεί θα ξεναγηθούμε στο βυζαντινό ναό της Παναγίας Κοσμοσωτήριας του 12ου αι., που είναι μικρογραφία της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης και οι ντόπιοι αποκαλούν “Παρθενώνα” της Θράκης. City-tour by bus στην παραθαλάσσια Αλεξανδρούπολη, που είναι χτισμένη με άψογη ρυμοτομία & σχεδιασμένη σύμφωνα με το ιπποδάμειο σύστημα. Μεταξύ άλλων θα δούμε και τον ψηλό Φάρο, ναυτικό σύμβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα & επιστροφή από την Εγνατία Οδό. Άφιξη αργά το απόγευμα στην πόλη μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες  επικοινωνήστε με το πρακτορείο στα τηλέφωνα: +30 2310 555808 ή +30 2310 555803

 

 

 

G.DIMAKI TRAVEL Αγίων Πάντων 50 , Θεσσαλονίκη 546 29, Ελλάδα
+30 2310 555808
+30 2310 555803
gdimakitravel@gmail.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα