ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

Πρεμιέρα την Κυριακή 30/09/2018 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το μεγαλύτερο talent show της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει και πάλι στον ΣΚΑΪ κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 21.00.

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές, είναι ένα show  ταλέντων που παρουσιάζει τραγουδιστές, χορευτές, μάγους, κωμικούς και άλλους καλλιτέχνες όλων των ηλικιών που ανταγωνίζονται για το διαφημιζόμενο βραβείο των € 50.000. - Διαγωνιζόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, και όχι μόνο, ανεβαίνουν στην σκηνή και μας παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους  μπροστά στους κριτές και σε ένα ζωντανό κοινό. Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι κριτές μπορούν να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους με το πάτημα ενός κουμπιού που ανάβει ένα κόκκινο X στην οθόνη της θέσης τους. Εάν όλοι οι κριτές πιέσουν τα Χ-ακυρωτικά κουμπιά τους, η παράσταση λήγει αμέσως. Για να προχωρήσουν στο δεύτερο γύρο, οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν τουλάχιστον δύο θετικές ψήφους αλλιώς αποκλείονται από τον διαγωνισμό και πηγαίνουν σπίτι τους. Από τη 5η σειρά (2017) της εκπομπής, ένα νέο χαρακτηριστικό προστέθηκε στις παραστάσεις, που ονομάζεται "Golden Buzzer". Τοποθετημένο στο κέντρο του πάγκου των κριτών, το “χρυσό κουμπί” -"Golden Buzzer” επιτρέπει σε έναν κριτή, εάν θεωρήσει ότι η απόδοση ενός αγωνιζόμενου ήταν εξαιρετική, να τον στείλει κατευθείαν στους live ημιτελικούς, ανεξάρτητα από τις απόψεις των άλλων κριτών. Όταν πατηθεί το "Golden Buzzer", η ένδειξη Χ που υπάρχει στην οθόνη της θέσης του κριτή που το πάτησε, γίνεται χρυσή και η σκηνή γεμίζει με χρυσά λαμπερά χαρτάκια. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανόνες, ο κάθε κριτής μπορεί να πατήσει το “χρυσό κουμπί” μόνο μία φορά και δεν μπορεί να το ξαναπατήσει  σε μεταγενέστερες παρουσιάσεις.Ο Γιώργος Λιανός είναι και πάλι ο παρουσιαστής της εκπομπής και οι κύριοι κριτές είναι: ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου. Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο ημιτελικός και ο τελικός του  θα μεταδοθούν ζωντανά από την Αθήνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SKAI TV! Αν θέλετε να γίνετε μέρος του show και να θαυμάσετε από κοντά τα ταλέντα μας, τηλεφωνήστε στο +30 2106100570 ή στο +30 6946466714 και κλείστε τη θέση σας!

 

+30 2106100570
+30 6946466714
webmaster@skai.gr Να στείλετε μήνυμα