ΕΛΛΗΝΙΚΟ SURVIVOR 2018

Ελληνο-τουρκική Παραγωγή

SURVIVOR 2018” το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00!

Το "SURVIVOR" , η μεγάλη παραγωγή της Acun Media Greece που προβάλλεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο SKAI TV, έχει και φέτος πολύ υψηλή τηλεθέαση. Το παιχνίδι έφθασε πλέον  στο κρίσιμο σημείο της ένωσης των δύο ομάδων, Μαχητών και Διάσημων, και τώρα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με φήμες, συζητιέται η παράταση του παιχνιδιού μέχρι τις 15 Ιουλίου και μέχρι τον τελικό αναμένονται πολλές ανατροπές και εκπλήξεις μιας και η παραγωγή έχει πάντοτε νέες ιδέες, με ανεξάντλητα ευρήματα, καινούργιες δοκιμασίες και νέα μεγάλα έπαθλα, προσπαθώντας  να ανεβάζει την ένταση και το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των παικτών. Οι εναπομείναντες παίκτες είναι πλέον οι καλύτεροι και δείχνουν αποφασισμένοι και διψασμένοι για τη νίκη.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές παραγωγές, το Ελληνικό Survivor 2018  προβάλλεται στις τηλεοπτικές οθόνες πέντε φορές την εβδομάδα από Κυριακή μέχρι Πέμπτη, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό όλες τις δοκιμασίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι παίχτες του στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι και θα οδηγήσει κάποιον από αυτούς στην τελική νίκη και στο αξιόλογο έπαθλο των 100.000.- ΕΥΡΩ.

Το τηλεοπτικό λοιπόν ταξίδι στην Καραϊβική που έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια, συνεχίζεται..  Γεμάτο με μοναδικές εικόνες, σασπένς και εκπλήξεις, έχει φθάσει πλέον στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του. Το SURVIVOR μας παρασύρει σε μια μοναδική περιπέτεια επιβίωσης και περιμένει την διαδραστική συμμετοχή μας εφόσον , μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, κρίνεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό  και το τελικό αποτέλεσμα! Μείνετε συντονισμένοι… στις οθόνες σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται…..

 

 

Κάντε κλικ για κράτηση
+30 210 4800170 
webmaster@skai.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα