Αιθέρια Έλαια Καψάλας

E-Shop με Αιθέρια Έλαια

Ψώνια

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Η επιχείρηση «Αιθέρια Έλαια Καψάλας» ξεκίνησε την καλλιέργεια λεβάντας στην περιοχή Μηχανιώνας, Δήμου Θερμαικού το 2014. Το αρωματικό και φαρμακευτικό φυτό λεβάντα έχει την βοτανική ονομασία Lavandula Angustifolia. Το αιθέριο έλαιο αποστάζεται από τα άνθη της λεβάντας σε αποστακτήρια της Θεσσαλονίκης και  στη συνέχεια εμφιαλώνεται στις εγκαταστάσεις στην Νέα Μηχανώνα.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας πωλείται ως προϊόν σε τέσσερις μορφές - 100% γνήσιο, για ευαίσθητo  δέρμα, αποσμητικό χώρου και αποσμητικό χώρου υπό την μορφή στυλού. Το προϊόν διατίθεται σε μπουκαλάκια των 5ml, 10ml, 50ml και 100ml. 

Το 2016 προσθέσαμε στα προϊόντα μας το αιθέριο έλαιο Ρίγανης παραγωγής Δήμου Θερμαικού.  Στο σύντομο μέλλον σχεδιάζουμε να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων και με άλλα αιθέρια έλαια που παράγονται στην Ελλάδα. Όλα τα αιθέρια έλαια που παράγουμε στην Ελλάδα προσφέρονται και σε τιμές χονδρικής.        

Για να είμαστε συνεπείς, με την περιβαλλοντική και βιολογική ιδεολογία μας,  καλλιεργούμε και παράγουμε όλα τα προϊόντα μας χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων. Με αυτό τον τρόπο παραδίδουμε στους πελάτες μας 100% γνήσιο, ακατέργαστο αιθέριο έλαιο από οικολογικό χωράφι χωρίς καμία προσθήκη χημικών.

Νέα Κερασιά, Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 694 737 4784
kapsalass@gmail.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα