Εξοχικές Κατοικίες στο Πήλιο

Εξοχικές Κατοικίες προς Πώληση

Ακίνητα

Τζάκι, Χώρος Στάθμευσης, Κήπος, Θέα Θάλασσα

Ελλάδα » Πήλιον

Σε αμφιθεατρικό οικόπεδο, επιφάνειας 1112 τ.μ., στην πανοραμική θέση του Αγ.Γεωργίου Νηλείας Πηλίου του Δήμου Μηλεών, πωλούνται ολοκαίνουργιες κατοικίες σε συγκρότημα έξι εξοχικών κατοικιών. Όλες οι κατοικίες των δύο ή τριών επιπέδων, έχουν ανεμπόδιστη θέα στον Παγασητικό κόλπο και σε όλη την ακτογραμμή του.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει κατοικίες δύο επιπέδων 93 τ.μ. με καθιστικό, κουζίνα και τζάκι στο ισόγειο και με δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, μπάνιο και εξώστη στον επάνω όροφο και κατοικίες τριών επιπέδων 115 - 140 τ.μ. με πλήρη ξενώνα, αποθήκη, ανεξάρτητη είσοδο και αυλή στο ημιυπόγειο, με καθιστικό, κουζίνα και τζάκι στο ισόγειο και με δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και 1-2 μπάνια στον επάνω όροφο. 

Τα επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Η κάθε κατοικία διαθέτει δικιά της αυλή και μία υπόγεια και ασφαλή θέση στάθμευσης αυτοκινήτου.

Όλες οι κατοικίες θερμαίνονται με σώματα καλοριφέρ, ηλεκτρικό λέβητα,  χωρίς απαίτηση χώρου λεβητοστασίου, με αθόρυβη λειτουργία, χωρίς καυσαέρια και οσμές, χωρίς κόστος συντήρησης και με μεγάλο βαθμό απόδοσης.

Τα ξύλινα κουφώματα με τις σιδεριές και τα πατζούρια, τα ξύλινα και κεραμικά δάπεδα, οι εξωτερικές επενδύσεις με πέτρα και η στέγη με την παραδοσιακή πλάκα Πηλίου, σε συνδυασμό με το χιτό και απλό σχεδιασμό της κατοικίας, εναρμονίζονται στην αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής.

Η απόσταση των 15' από τις παραλίες του Παγασητικού, των 25' από τις παραλίες του Αιγαίου, των 25' από την πόλη του Βόλου και των 40' από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, σε συνδυασμό με το καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής με τους διάσπαρτους παραδοσιακούς οικισμούς, αποτελούν το κίνητρο για τουριστικό προορισμό, όλων των εποχών.

+30 2421031231-2
+30 6932221749
info@paniopoulos.gr Να στείλετε μήνυμα