Γιαλός Μεζεδοπωλείον

Μεζεδοπωλείο

Φαγητό & Ποτό

Ελλάδα » Αλεξανδρούπολης

Δίπλα στη θάλασσα, λίγα μόλις μέτρα μετά το Φάρο της Αλεξανδρούπολης, βρίσκεται ένα όμορφο και γραφικό μεζεδοπωλείο με ξεχωριστή ρετρό διακόσμηση και νόστιμα πιάτα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ένα φιλικό περιβάλλον με τη ζεστασιά και τη φιλόξενη διάθεση των ανθρώπων του να πλανιέται στον αέρα.

Τι είναι,όμως αυτό που κάνει το "Γιαλός" να ξεχωρίζει...

...Είναι η ποιότητα των υλικών του, καθώς όλα του τα πιάτα, ψαρικά και κρεατικά είναι ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα. Ψάρια και θαλασσινά έρχονται καθημερινά από τα δίχτυα του ψαρά "κατευθείαν" στο πιάτο σας.

...Είναι ο μοναδικός συνδυασμός παράδοσης και σύγχρονης gourmet, αφού όλες οι συνταγές του "Γιαλός" είναι μοναδικές δημιουργίες παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με σύγχρονες τόσο γευστικές όσο και αισθητικές πινελιές.

...Είναι η άριστη και φιλική εξυπηρέτηση με ιδιοκτήτες και προσωπικό να υποδέχονται τους επισκέπτες πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, έτοιμη να ανταπεξέλθουν σε κάθε τους επιθυμία και απαίτηση.

...Και τέλος είναι η υπέροχη θέα του στο απέραντο γαλάζιο και τους ήχους των κυμάτων να συμπληρώνουν μοναδικά το γευστικό σας ταξίδι στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Παραλιακή οδός Αλεξανδρούπολης Απολλωνιάδος 26 – Αλεξανδρούπολη 68131, Έβρος, Θράκη, Ελλάδα
+30 255 108 3850
+30 693 234 4526
gyalos@otenet.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα