Κατασκήνωση Σκούρας

Αθλητική & Εκπαιδευτική Κατασκήνωση

Διαμονή

Πισίνα, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Ιατρείο, Αμφιθέατρο

Εστιατόριο

Ελλάδα » Χαλκιδική » Νέες Φώκιες

Η κατασκήνωση Σκούρας αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκηνώσεων. Βρίσκεται μέσα σε μια πευκόφυτη έκταση 200 στρεμμάτων στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της μαγευτικής Κασσάνδρας. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο παιδικό χωριό, όπου πίσω από τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, έχει πρωταρχικό σκοπό να φτιάχνει καλύτερους ανθρώπους. Μέσα από το πρόγραμμα της κατασκήνωσης τα παιδιά μαθαίνουν, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να σέβονται την προσωπικότητα και διαφορετικότητα του άλλου.


Στις πλήρως αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης μπορούν να φιλοξενηθούν παιδιά από 6 έως 16 ετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το έμπειρο προσωπικό φροντίζει ανελλιπώς για την ασφάλεια και τη διασκέδαση των κατασκηνωτών. Γιατρός και νοσοκόμα παραμένει στην κατασκήνωση και βρίσκεται σε επιφυλακή σε 24ωρη βάση. 


Τα τελευταία χρόνια, η κατασκήνωση Σκούρας λειτουργεί σαν Διεθνής Κατασκήνωση, φιλοξενώντας παιδιά από όλο τον κόσμο. Μέσω του προγράμματος "English Summer School", προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, που συνδυάζει μαθήματα Αγγλικών με καλοκαιρινές διακοπές, αθλητικές δραστηριότητες και διασκέδαση. Καθημερινά μαθήματα με Αγγλόφωνους και εξειδικευμένους καθηγητές δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες - κυρίως τις προφορικές- μέσα από μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, όπου τα παιδιά δημιουργούν φιλίες με συνομήλικούς τους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Κουζίνα
Πρωινό, Βραδινό γεύμα , Μεσημεριανό γεύμα
εποχικότητα
Καλοκαίρι
Νέα Φώκαια 63077, Κασσάνδρα Χαλκιδική, Ελλάδα
+905304904060
info@redblueguide.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα