Κρίαμος Τεχνική Κατασκευαστική

Μελέτη, Σχεδιασμός, Κατασκευή και Συντήρηση Έργων

Επιχειρείν

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Με τη πολύχρονη πείρα της στον κατασκευαστικό τομέα και με μια πλήρως καταρτισμένη τεχνική ομάδα από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, interior designers, μηχανικούς και εργοδηγούς, η Κρίαμος Τεχνική Κατασκευαστική διακρίνεται για την ποιότητα, την τεχνική αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική των έργων της και κατέχει κορυφαία θέση ανάμεσα στις τεχνικές εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη μελέτη και τη σχεδίαση μέχρι και την κατασκευή, την παράδοση και τη συντήρηση του έργου, χρησιμοποιώντας μοντέρνα και υψηλών προδιαγραφών υλικά και ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Όλα αυτά τα 25 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε να επιδείξουμε ένα ευρύ φάσμα από κατασκευές σύγχρονες, λειτουργικές και οικονομικές, έργα με τεχνική αξιοπιστία, ταχύτητα και άρτια εργοταξιακή οργάνωση. Οικιστικά οικοδομικά έργα, καταστήματα εστίασης, αρτοζαχαροπλαστεία, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, παιδικές κατασκηνώσεις, εμπορικά κέντρα και κινηματογράφοι αποτελούν κάποια από τα πολυάριθμα πεδία στα οποία η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, προσφέροντας πλήρη και άρτια τεχνική κάλυψη.των αναγκών μιας κατασκευής σε όλα τα στάδια της υλοποίησης της.

Κάθε κατασκευαστικό έργο, μικρό και μεγάλο, αποτελεί για εμάς πρόκληση, στην οποία απαντούμε με το δυναμικό δίκτυο τεχνικών συνεργατών και την προμήθεια των καλύτερων υλικών, σίγουροι πάντα ότι θα φέρουμε το έργο εις πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EUROTECH (κόμβος Θέρμης). Τ.Θ. 60 364, 570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+30 2310 471562
info@kriamos.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα