ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ SHOPPING-RELAX & LUXURY-Ένα “Διαφορετικό” Ταξίδι στη Πόλη

22-25/11/2018 (4ημέρες/3νύχτες)– με Dimaki Travel

Τουρκία » Κωνσταντινούπολη

Ένα  μοναδικό πακέτο για Κωνσταντινούπολη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Dimaki Travel που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο, για όσους αγαπούν  τα ψώνια, την διασκέδαση και την χαλάρωση!!

22-25/11 ( 4ημέρες/3νύχτες)

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο: 185 €

Τιμή μονόκλινου :  260 €

Ξενοδοχείο BW ERESIN TAXIM 4*

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Β.W. ERESIN TAXIM 4*
 • 3 πρωινά γεύματα
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Το  ΦΠΑ  της εκδρομής 24%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Διασκεδάσεις, επιπλέον γεύματα, ποτά, εκδηλώσεις και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φιλοδωρήματα      

Λεπτομέρειες του προγράμματος:

 • 1η ημέρα -22/11  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (610 χλμ): Αναχώρηση 06.00 από το γραφείο μας. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση στη Μουσθένη για καφέ..Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς   το απόγευμα στην Κων/πολη. Πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές της Πόλης. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,ξεκούραση. Το βράδυ μπορούμε  να επισκεφτούμε το γνωστό εστιατόριο Galata Meyhanesi για φαγητό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση .
 • 2η ημέρα - 23/11  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Πρωινό και αναχώρηση για το γνωστό παζάρι του Μακροχωρίου ( Bakırköy ), από τα μεγαλύτερα της Πόλης. Συνεχίζουμε για την ακριβότερη συνοικία FLORYA όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στο καλύτερο εστιατόριο – μουσείο της Πόλης το BEYTI RESTAURANT. Στην επιστροφή μας για το κέντρο της Πόλης θα σταματήσουμε για αγορές στο εμπορικό κατάστημα OLYVIUM στην περιοχή ZEYTINBURNU.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, και το βράδυ ελεύθεροι για μια βόλτα στην «Ωραία του Πέραν», στο γνωστό πεζόδρομο του Πέραν, με τα τόσα ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.
 • 3η ΗΜΕΡΑ-24/11 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Πρωινό  και αναχώρηση για να βρεθούμε στην Σκεπαστή αγορά, το γνωστό μας Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 μικροκαταστήματα με χρυσαφικά, ασημικά, χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης. Συνεχίζουμε για την Αιγυπτιακή Αγορά, όπου θα μας πλημμυρίσουν τα χρώματα και τα αρώματα της Πόλης, με μπαχάρια, λουκούμια και παστουρμάδες!!! Σειρά έχει το εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για να περιηγηθούμε  στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά  για ποτό στο ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου το Ciragan Palace με θέα το Βόσπορο. Διανυκτέρευση.
 • 4η ΗΜΕΡΑ- 25/11  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (610 χλμ): Πρωινό και αναχώρηση για την γνωστή συνοικία του Βοσπόρου Μεσοχώρι (Ortakoy). Θα απολαύσουμε τον καφέ μας αλλά και το μικρό παζάρι της περιοχής. Κατόπιν  αναχώρηση για  να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγ.Γεωργίου.  Στάση στη Ραιδεστό (Tekirdağ)  για μεσημεριανό φαγητό . Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
G.DIMAKI TRAVEL Αγίων Πάντων 50, Θεσσαλονίκη 546 29, Ελλάδα
+30 2310555808
gdimakitravel@gmail.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα