Μπέλες

Φυσικό Εμφιαλωμένο Νερό

Επιχειρείν

Ελλάδα » Σέρρες

Το νερό είναι το πιο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή μετά το οξυγόνο και το πιο σημαντικό για την διατήρηση της καλής υγείας μας. Η μη επαρκής πρόσληψη νερού μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και να επηρεάσει σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού μας όπως: ο μεταβολισμός, η παραγωγή ενέργειας, η ψυχική διάθεση , η πνευματική διαύγεια και να προκαλέσει: κόπωση, έλλειψη ενέργειας, δυσκοιλιότητα, παχυσαρκία, χοληστερίνη, πρόωρο γήρας, ξηρό δέρμα, καρδιοαγγειακά νοσήματα, υπόταση ή υπέρταση, προβλήματα δυσπεψίας και πολλά άλλα….

Πρέπει, όμως, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, πρέπει να είναι καθαρό και καλής ποιότητας, δηλαδή να εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά (επαρκή μεταλλικά στοιχεία και άλατα, αμινοξέα και πρωτεΐνες, βιταμίνες, ένζυμα κλπ). Εάν δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ένα νερό κακής ποιότητας θα μπορούσε να επιδεινώσει την υγεία μας αντί να την βελτιώσει.

To νερό «Μπέλες» βγαίνει από τις πηγές των βουνών του Μπέλες, ειδικότερα από την περιοχή του Αγκίστρου Σερρών, που βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων περίπου από τα σύνορα με τη Βουλγαρία. Η περιοχή, γνωστή από την περίοδο του Βυζαντίου, φημίζεται για τις πηγές της, θερμών και κρύων νερών.

Σε αυτή την προνομιακή τοποθεσία, δημιουργήσαμε την παραγωγική μας μονάδα, εξοπλίζοντάς την με τα καλύτερα μηχανήματα στον κόσμο (της Ιταλικής εταιρίας SIPA), με δυνατότητα παραγωγής 14.000 φιαλών την ώρα και με πιστοποίηση ISO 9001:200 και ISO 22000:2005 (HACCP)!

Διαθέτουμε συσκευασίες για όλες τις απαιτήσεις από 0,5l έως 2l και είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τετράγωνης φιάλης.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού μας είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Εκτελούμε την παραγωγή μας με μεγάλη υπευθυνότητα, με ακρίβεια στην παράδοση των εμπορευμάτων μας και πρωταρχικά με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ!

Ενδιαφερόμαστε να επεκταθούμε και στο εξωτερικό, αναζητούμε αντιπροσώπους και στην ΤΟΥΡΚΙΑ!

Άγκιστρο Σιδηροκάστρου 62043 Σέρρες/Ελλάδα
+30 23230 41345
+030 6974 392 803
info@beles.gr Να στείλετε μήνυμα
Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα