Νικόλαος Αναστασιάδης και Συνεργάτες

Δικηγορικό Γραφείο

Παροχή Υπηρεσιών

Αγγλικά, Ελληνικά

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Το δικηγορικό γραφείο Νικόλαος Αναστασιάδης και Συνεργάτες, με την πολυετή και εκτενή εμπειρία του, αναλαμβάνει υποθέσεις πλήρους νομικής κάλυψης νομικών προσώπων (εταιριών – επιχειρήσεων) και φυσικών προσώπων, σε ένα ευρύ πεδίο νομικών αντικειμένων. Ασχολούμαστε μεταξύ άλλων με υποθέσεις εμπορικού δικαίου, διεθνών συμβάσεων, ακινήτων (αγορά, μίσθωση, ανάπτυξη), τραπεζικού - οικονομικού δικαίου, ποινικού δικαίου κλπ, με υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε δικαστικό και συμβουλευτικό επίπεδο. 

Συνεργαζόμενοι δε με εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες (οικονομικούς/επιχειρηματικούς συμβούλους, συμβούλους ακινήτων, λογιστές, συμβολαιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, ασφαλιστές κλπ.), παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον χειρισμό των υποθέσεων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας. 

Το γραφείο μας λειτουργεί πάντα με σκοπό τον βέλτιστο και αποτελεσματικότερο χειρισμό των νομικών υποθέσεων που του ανατίθενται, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και το συμφέρον αυτού για την δικαστική ή εξωδικαστική διευθέτηση της υπόθεσής του. 

Είναι τιμή για εμάς να μας εμπιστευτείτε την υπόθεσή σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

 

Δωδεκανήσου 15, 54626 Θεσσαλονίκη / Ελλάδα
+30 2310 551738
+30 6937 411333
anax@lawyer.com Να στείλετε μήνυμα