ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ… γιατί έρχονται ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η Ονειρούπολη Δράμας και το Χωριό του Αη Βασίλη σας περιμένουν… για τα πιο συναρπαστικά Χριστούγεννα της ζωής σας!

Ελλάδα » Δράμα

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2019, η πιο ονειρεμένη πόλη, ανοίγει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων! Η Ονειρούπολη της Δράμας γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας της…γι αυτό και έχει την πιο ζαχαρένια πρόταση….Ο Δήμος Δράμας ετοίμασε την ομορφότερη Ονειρούπολη του κόσμου για όλους όσους περιμένουν κάτι περισσότερο από το «… και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»…

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, ζουν σ’ ένα μέρος που... μυρίζει Χριστούγεννα. Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου, τρυπώνει μέσα σε ξύλινα σπιτάκια, βγαίνει από τις καμινάδες και φτάνει ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα, από εκεί βουτά στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο και, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όλους όσους  βρίσκονται εκεί, μικρούς και μεγάλους. Ο Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Κάντε φέτος στα παιδάκια σας το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο… πάτε μαζί τους στην Ονειρούπολη Δράμας 2018-2019, στην πιο ατμοσφαιρική, ελκυστική, πρωτότυπη και ποιοτική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας! Οι χαρούμενες φατσούλες τους και τα ευτυχισμένα χαμόγελά τους θα σας ανταμείψουν για την επιλογή σας και να είστε σίγουροι ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τους μείνουν αξέχαστα…Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη ζεστή, φιλόξενη, ασφαλή, και εύκολα προσβάσιμη Ονειρούπολη Δράμας! Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στις δράσεις δωρεάν!

Δημοτικός Κήπος Δράμας, 66100 Δράμα-Ελλάδα
+30 2521070097
info@oneiroupoli-dramas.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα