Πωλείται Μεζονέτα Στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

Μεζονέτα προς πώληση

Ακίνητα

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη μεζονέτα 200 τμ πάνω στο δρόμο προς το Πλαγιάρι (λίγο μετά το ξενοδοχείο AMBASSADOR) με εξαιρετική θέα σε όλη την Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό κόλπο.

Η μεζονέτα είναι χτισμένη σε αγροτεμάχιο 4.000 τμ και εφάπτεται με μία ακόμη μεζονέτα ιδίων τετραγωνικών μέτρων από την μία πλευρά .Έχει μεγάλο κήπο με γκαζόν και ελιές, ένα γκαράζ και δύο περιφραγμένους χώρους για φύλαξη ζώων(σκυλιών).

Έχει 3 υπνοδωμάτια (1 μεγάλο και 2 μεσαίου μεγέθους) , μεγάλο δώμα/Χωλ , μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα , 2 μπάνια (1 μεγάλο και 1 μικρό) και μία μικρή αποθήκη με παπουτσοθήκη και νεροχύτη στο ισόγειο (δίπλα στην κουζίνα).

Διαθέτει 2 μπαλκόνια (το ένα μπροστά προς το κεντρικό δρόμο προς Πλαγιάρι και το άλλο πίσω προς τον κήπο) που έχουν εξαιρετική θέα σε όλη την Θεσσαλονίκη και την θάλασσα του Θερμαϊκού.

Η θέρμανση είναι καλοριφέρ με πετρέλαιο (με ιδιωτικό λέβητα) αλλά υπάρχει και κλιματισμός (ψύξη-θέρμανση) και τζάκι.

Σε όλα τα δωμάτια καθώς και στο Χωλ και στο δώμα υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Στο ένα δωμάτιο και στο δώμα υπάρχουν εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και στο σαλόνι ένα μεγάλο σύνθετο που καλύπτει όλο τον τοίχο.

Επίσης το σπίτι διαθέτει δορυφορική κεραία και ηλιακό θερμοσίφωνα.

 

Η ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ : € 250.000.-

Πλαγιάρι, 57500 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+302310345097
+306936677899
noikat@otenet.gr Να στείλετε μήνυμα