Σπίτι μέσα στη Θάλασσα

Ενοικιαζόμενα Σκάφη

Διαμονή

Ελλάδα » Αθήνα » Άλιμος

Για μια πραγματικά διαφορετική και μοναδική εμπειρία διαμονής κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Αθήνα, σας προσφέρουμε ένα καταμαράν μήκους 40 ft, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα, αγκυροβολημένο στη μαρίνα του Αλίμου και έτοιμο να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέσα στη θάλασσα. Αν είστε ο τύπος επισκέπτη που αναζητά το κάτι διαφορετικό στις διακοπές του, αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Επιβιβαστείτε στο σκάφος μας και βιώστε το ελληνικό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας το πρωινό σας στο ηλιόλουστο κατάστρωμα και το δείπνο σας υπό το φως του φεγγαριού.  Χαλαρώστε, κάντε ηλιοθεραπεία και απολαύστε έναν αναζωγονητικό υπνάκο, ενώ η θαλασσινή αύρα σας νανουρίζει απαλά κουνώντας τα σχοινιά.

Ο εργονομικός σχεδιασμός στο εσωτερικό του σκάφους σας εξασφαλίζει ένα σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 4 μπάνια και 4 καμπίνες που σας υπόσχονται μια ευχάριστη διαμονή με την άνεση ενός κανονικού σπιτιού.

Η μαρίνα του Αλίμου στην περιοχή Καλαμάκι είναι μια από τις πιο οργανωμένες και ασφαλείς μαρίνες στην Ελλάδα με ασφάλεια, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού σε απόσταση περίπου 6,5 χλμ από την Ακρόπολη και 8,5 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Κάντε κλικ για κράτηση
Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι Άλιμος, Αττική Ελλάδα