ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – BLUE AEGEAN SAILING SCHOOL

Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης

Σπορ

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Η ιδιωτική σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – BLUE AEGEAN SAILING SCHOOL, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2002 και μέσω των χιλιάδων αποφοίτων ιστιοπλόων της όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του yachting στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της σχολής είναι η εκπαίδευση νέων ιστιοπλόων με σύγχρονα μέσα και μεθόδους και η μύησή τους στον κόσμο ενός αθλήματος με ανοιχτούς ορίζοντες χωρίς περιορισμούς στις ανθρώπινες δυνατότητες, σε έναν κόσμο όπου δύο παντοδύναμα στοιχεία της φύσης, η θάλασσα και ο άνεμος, συνδυάζονται μοναδικά για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές ηρεμίας, δράσης και περιπέτειας. Πάνω από όλα στη σχολή μας φροντίζουμε να καλλιεργούμε το ομαδικό πνεύμα, βασικό στοιχείο για την επιτυχή έκβαση ενός ιστιοπλοϊκού ταξιδιού, γιατί η ιστιοπλοΐα δεν είναι μοναχικό άθλημα, απαιτεί συνεργασία και ομαδικότητα.

Για όσους δεν αρκούνται σε μια απλή πρώτη επαφή με το άθλημα, αλλά θέλουν να εξελιχθούν και να εντρυφήσουν ακόμα περισσότερο στον ιστιοπλοικό κόσμο, παρέχουμε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την εκτεταμένη εξειδίκευση και υψηλό επίπεδο επιδόσεων.

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα αναλαμβάνουμε και την οργάνωση ενός ετήσιου προγράμματος δραστηριοτήτων που στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων των μελών της ιστιοπλοικής μας κοινότητας  και στην προσέλκυση καινούργιων φίλων του αθλήματος μέσω ιστιοπλοικών ταξιδίων, εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων αναψυχής ανοιχτών σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Πιστεύουμε πως "μια σχολή ιστιοπλοΐας οφείλει να μεταδίδει αρμονικά τη γνώση της ιστιοπλοΐας και την αγάπη για τη θάλασσα, προσφέροντας παράλληλα ιδέες και προτάσεις σε όποιον επιθυμεί να συνεχίσει" και πάνω σε αυτή τη βάση εργαζόμαστε δυναμικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Πλαστήρα 12, 1ος όροφος, Αρετσού Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+302310 403643
+306932664146
bax@baxsailingschool.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα