Χάνα & Χάνα

Παιδότοπος & Καφέ-μπαρ

Διασκέδαση

Ελλάδα » Αλεξανδρούπολης

Το Χάνα & Χάνα είναι ένας ευχάριστος χώρος διασκέδασης για τα παιδιά και χαλάρωσης για τους γονείς με έμφαση στην ποιότητα και τη δημιουργική μίξη του παραδοσιακού στοιχείου με το σύγχρονο.

Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια ανοιχτή σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που αναζητούν ένα οικείο και χαρούμενο περιβάλλον, για να να κάνουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους ένα διάλειμμα από την κουραστική καθημερινότητα που ζουν στο σπίτι και έξω από αυτό.

Το παιδί απασχολείται δημιουργικά με τα παιχνίδια και τα αντικείμενα που έχουμε διαλέξει με προσοχή και σεβασμό στην προσωπικότητα και την ασφάλεια των μικρών μας πρωταγωνιστών, ενώ οι γονείς ξεκουράζονται, απολαμβάνοντας γεύσεις από το μενού μας (προσφέρουμε και νόστιμα σπιτικά εδέσματα κατόπιν παραγγελίας).

Ενα πλούσιο μενού με λιχουδιές φτιαγμένες όλες με φρέσκα και αγνά υλικά, παραδοσιακές συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου με πινελιές σύγχρονης gurme, συνθέτουν την εξαίσια κουζίνα του Χάνα & Χάνα.

Όπως κάθε μητέρα επιδιώκει το καλύτερο για το παιδί της και αγωνίζεται με κάθε τρόπο για να του το προσφέρει, έτσι και στο Χάνα & Χάνα βασική μας μέριμνα είναι να σας προσφέρουμε, μέσα από μια αξιόλογη εξυπηρέτηση, την περιποίηση που αναζητάτε για εσάς και το παιδί σας.

Ο παιδότοπος είναι ανοιχτός σε όλα τα παιδιά ηλικίας από 2-10 ετών κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας και Τρίτης, από τις έξι το απόγευμα και  και κάθε Κυριακή από τις 10 το πρωί . Ο χώρος, επίσης, προσφέρεται για τη διοργάνωση παιδικών γιορτών, πάρτυ γενεθλίων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Είμαστε εδώ για να κάνουμε αξέχαστη και μοναδική κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σας.

 

 

Πίσω από τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Λουτρού (Λαογραφικό Μουσείο) Λουτρός Τραϊανούπολης 68100, Αλεξανδρούπολη / Ελλάδα
+30 2551061403
+30 6975906712
sandramani.stefania@gmail.com Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα