ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ 2018

Η σημαντικότερη εκδήλωση κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: 01-02/12/2018

Τόπος: Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή 12.00-20.00

Είσοδος: Εισιτήριο 7€ | Εισιτήριο 2 ημερών: 12€

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, για δύο ολόκληρες ημέρες, το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Helexpo της Θεσσαλονίκης είναι το σωστό σημείο συνάντησης για να δοκιμάσετε ένα συναρπαστικά ευρύ φάσμα κρασιών…

Ο Χάρτης των Γεύσεων, από το 2003 που έγινε η πρώτη του διοργάνωση μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας. Πάνω από 150 οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην 16η διοργάνωσή του, ο Χάρτης των Γεύσεων θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο μαγνήτη που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, με περισσότερα από 1000 κρασιά υψηλής ποιότητας που θα διατίθενται προς γευστική δοκιμή-πολλά από αυτά με νέες ετικέτες και συσκευασίες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση-και με 25 ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις (σεμινάρια, work shops, παρουσιάσεις μαγειρικής) που θα εμπλουτίσουν την «παιδεία του κρασιού» και την «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει!

Το κρασί είναι πάθος, είναι οικογένεια και φίλοι, είναι η ζεστασιά της καρδιάς και η γενναιοδωρία του πνεύματος. Το κρασί είναι τέχνη, είναι πολιτισμός, είναι η ουσία της ζωής. Ζήστε την εμπειρία της οινογνωσίας στον Χάρτη των Γεύσεων 2018!

Congress Centre Ioannis Vellidis, Leoforos Stratou street 3, HELEXPO, Thessaloniki-Greece
+30 2310888311
info@wineplus.gr Να στείλετε μήνυμα

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα