Χριστίνα Λάππα

Ζωγράφος

Ψώνια

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Η Χριστίνα Λάππα γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, από όπου είναι εμπνευσμένα και τα περισσότερα από τα έργα της. Από το 1994 ζει στην Ελλάδα, όπου ασχολείται μέχρι και σήμερα με την αρχιτεκτονική και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Την τέχνη της χαρακτηρίζουν τα έντονα χρώματα και οι αντιθέσεις, ενώ πηγή της έμπνευσής της αποτελεί η τροπική ομορφιά της πατρίδας της, μαζί με τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τη φύση της Λατινικής Αμερικής. Τα έργα της εκπέμπουν ένα φώς και μια κινητικότητα, έναν συνεχή παροξυσμό που μαγνητίζει το βλέμμα. Ψιλόλιγνες γυναικείες μορφές, πολύχρωμα πουλιά, τροπικά τοπία και μυστήριοι συνδυασμοί θεμάτων και χρωμάτων ταξιδεύουν το μάτι του θεατή σε εξωτικούς προορισμούς, ξεκουράζοντάς τον από τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Η Χριστίνα Λάππα φροντίζει να μοιράζεται την τέχνη της με τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή της σε εκθέσεις και καλλιτεχνικά φεστιβάλ, ενώ οι πίνακές της είναι πάντοτε στη διάθεση όλων όσων επιθυμούν να τους δουν ή να τους αγοράσουν μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+30 697 744 7434
info@christinalappa.com Να στείλετε μήνυμα
Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα