ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ-Κοσμήματα

Κατάστημα κοσμημάτων στη Σύμη

Ψώνια

Ελλάδα » Σύμη

Η Σύμη είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου, για όσους αναζητούν διακοπές με στυλ, για όσους αναζητούν να συνδυάσουν τον κοσμοπολίτικο αέρα με την αρχοντιά της παράδοσης, την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό με τα ακριβά γιότ και τα ιστιοφόρα που έρχονται καθημερινά από την γειτονική Τουρκία. Το νησί είναι μικρό αλλά δεν του λείπει τίποτα και  μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις. Η ιδιαίτερη γραφικότητά του, η λιτή, ανέπαφη, αλλά αρχοντική ομορφιά του και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, ξεδιπλώνονται μπροστά σου από την είσοδό σου στο λιμάνι και σε κάνει να το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Το κατάστημα «Χρυσοχόος» , στη Σύμη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί την παράδοση της κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων από γενιά σε γενιά εδώ και πολλά χρόνια.  Διαθέτει  πολύ όμορφα χειροποίητα κοσμήματα σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες, καθώς επίσης και σύγχρονες δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών από διαφορετικά υλικά (ξύλο, μπρούντζο, χαλκό, ορείχαλκο, σμάλτο). Επίσης, προσφέρει πολλές ιδέες  για δώρα  με αντικείμενα μοναδικά, φτιαγμένα από έλληνες καλλιτέχνες.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας …ένα «ιδιαίτερο ενθύμιο» από τις διακοπές σας… και μην φύγετε από τη Σύμη χωρίς να πάρετε «κάτι»  για να την θυμάστε για πάντα!

 

Γιαλός, 85600 Σύμη, Δωδεκάνησα-Ελλάδα
+30 2246071130
+30 6983759208
elenichris@yahoo.gr Να στείλετε μήνυμα