ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ-Κοσμήματα-Λέρος

ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ-Κατάστημα Κοσμημάτων-Λέρος

Ψώνια

Ελλάδα » Λέρος

Η ΛΕΡΟΣ είναι το νησί της Αρτέμιδος, της  θεάς της φύσης και του κυνηγιού και είναι ένας μικρός παράδεισος στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Είναι ένα όμορφο, πλούσιο σε βλάστηση νησί με μεγάλη ποικιλία από φυσικά τοπία που, μέσα από την ιστορία του, σας ταξιδεύει στο παρελθόν ... Το νησί της Λέρου βρίσκεται ανάμεσα στην Πάτμο και την Κάλυμνο στο Νότιο Αιγαίο και ανήκει στα Δωδεκάνησα. Έχει πολλούς όρμους και κολπίσκους και είναι ένα νησί  παρθένο και ανέγγιχτο από τον  σύγχρονο μαζικό τουρισμό. Η κοντινή απόστασή του  από την Τουρκία (μόλις 7 ναυτικά μίλια) σε συνδυασμό με το δίκτυο σύνδεσής του μέσω πλοίων και αεροσκαφών με τα γύρω νησιά και τις κοντινές παραλίες της Τουρκίας  το καθιστά πολύ ελκυστικό στους τουρίστες που αναζητούν αυθεντικές και πρωτότυπες «Ελληνικές Διακοπές». Η Λέρος έχει πολλά αξιοθέατα: το επιβλητικό προ-βυζαντινό κάστρο, αρχαίες εκκλησίες, μουσεία και ξεχωριστά νεοκλασικά σπίτια των ευγενών που ταιριάζουν με τα λευκά και μπλε παραδοσιακά σπίτια του νησιού. Έχει επίσης μαγευτικές παραλίες με δέντρα και όμορφα χωριά. Όλα τα παραπάνω, μαζί με την φιλόξενη φύση των κατοίκων της, καθιστούν τη Λέρο πρωταρχικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που αναζητούν κουλτούρα, περιπέτεια, καλό φαγητό και καθαρά γαλάζια νερά.

Το κατάστημα «Χρυσοχόος» , στη  Λέρο, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί την παράδοση της κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων από γενιά σε γενιά εδώ και πολλά χρόνια.  Διαθέτει  πολύ όμορφα χειροποίητα κοσμήματα σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες, καθώς επίσης και σύγχρονες δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών από διαφορετικά υλικά (ξύλο, μπρούντζο, χαλκό, ορείχαλκο, σμάλτο). Επίσης, προσφέρει πολλές ιδέες  για δώρα  με αντικείμενα μοναδικά, φτιαγμένα από έλληνες καλλιτέχνες.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας …ένα «ιδιαίτερο ενθύμιο» με χρώμα αυθεντικής Ελλάδας… και μην φύγετε από τη Λέρο χωρίς να πάρετε «κάτι»  για να την θυμάστε για πάντα!

 

Αγία Μαρίνα, 85400 Λέρος-Ελλάδα
+30 2247023624
+30 6983759208
elenichris@yahoo.gr Να στείλετε μήνυμα