ΖΟΡΠΙΔΗΣ

Ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Ταξίδια & Εκδρομές

Ελλάδα » Θεσσαλονίκη

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που το ταξιδιωτικό γραφείο ZORPIDIS ξεκίνησε με 2 λεωφορεία τη μεταφορά προσωπικού και μαθητών και τις πρώτες εκδρομές στην Ελλάδα με προορισμούς όπως η Τήνος, η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος.

Η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τους συνεργάτες του γραφείου όσο και από το ταξιδιωτικό κοινό ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα η Zorpidis travel services, σήμερα,  να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες και παροχές μίας σύγχρονης και ολοκληρωμένης τουριστικής επιχείρησης.

Τα προγράμματα διακοπών της περιλαμβάνουν εξωτικούς προορισμούς, μαγευτικά νησιά, αλλά και χώρες µε μακραίωνη ιστορία και πολιτισµό.
Εφαρμόζεται σύστημα απόλυτης μηχανογράφησης και προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις καταλυμάτων, σχεδιασμός και διοργάνωση ξεναγήσεων και εκδρομών, υπηρεσίες επαγγελματικού τουρισμού για συνέδρια και κάθε είδους επαγγελματικές εκδηλώσεις, ανταλλακτήρια συναλλάγματος και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες για επαγγελματίες όπως διερμηνεία και γραμματειακή υποστήριξη.

Επίσης λειτουργεί με επιτυχία το “ZORPIDIS Youth Travel” με απόλυτη εξειδίκευση στα νεανικά ταξίδια, τις σχολικές και φοιτητικές εκδρομές.

Η εταιρία έχει δικό της στόλο με πάνω από 100 λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας, 12 έως 72 θέσεων, εξοπλισμένα όλα με τα πλέον σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια και η άνεση των επιβατών τους.

Σήμερα η “Zorpidis travel services” υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και  «έχει» Ένα Ταξίδι για όλους!

Tα προγράμματα αφορούν τόσο οργανωμένες, όσο και ατοµικές εκδροµές, αλλά και εκδροµές που µπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα µε τα γούστα και τις προτιµήσεις του ταξιδιώτη.
Εκτός από το διαδίκτυο μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα καταστήματα μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, την Κέρκυρα, τα Μουδανιά, την Περαία...

Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας ανάγκη με..Ένα Κατάστημα Δίπλα Σας!!!

Εγνατίας 76 54624 Θεσσαλονίκη / Ελλάδα
+30 2310 244400
zorpidis@zorpidis.gr

Κάντε κλικ στο κουμπί για την ιστοσελίδα